I ove godine za svetkovinu Duhova pripremit ćemo se devetodnevnim duhovnim vježbama. Vodit će ih vlč. Ivan Grbešić. Kroz ove duhovne vježbe želimo iskusiti ono što su u dvorani posljednje večere iskusili apostoli okupljeni u molitvi s Marijom: Duh Sveti je sila koja preobražava čovjekov život. Zato vas pozivamo da se prijavite na duhovne vježbe i uđete u iskustvo Pedesetnice. To će se dogoditi kroz vašu osobnu molitvu i razmatranje koje ćete obaviti uz pomoć tekstova koje ćemo svakodnevno slati na vašu e-mail adresu.

Kroz ove duhovne vježbe vodit će nas ljubljeni učenik, sv. Ivan, ponajviše svojim pismima sedmerim Crkvama koja se nalaze u knjizi Otkrivenja. 

Evo nekoliko važnih informacija o duhovnim vježbama:
- Uvodno pismo dobit ćete 10. svibnja u popodnevnim ili večernjim satima. 
- Razmatranja ćete primati svaki dan u jutarnjim satima od 11. do 19. svibnja.
- Posljednje pismo dobit ćete na svetkovinu Duhova tj. 20. svibnja u jutarnjim satima.

Evo što ti poručuje vlč. Ivan Grbešić, voditelj ovih duhovnih vježbi: "Ono što Ti je na dohvat je Božja riječ: preporučam Ti da prije početka devetnice samo pročitaš prva tri poglavlja knjige Otkrivenja. To će biti dobar uvod u duhovne vježbe. Sretno! Bog Te ljubi!"

Pridruži nam se!
Ispuni obrazac i prijavi se! 
---
Foto: Fr. Lawrence Lew, O.P., Flickr

Voditelj

I.g.
vlč. Ivan Grbešić
Sisak

Ivan Grbešić rođen  je 7. 6. 1984. godine u Gornjoj Budičini pokraj Petrinje kao prvo i jedino dijete oca Stjepana i majke Marice. Domovinski rat razorio je njegovu obitelj, a nakon petogodišnjeg zatočeništva Ivan je odrastao u domu djeda i bake po ocu u Strašniku. Nakon završene osnovne škole osjeća Božji poziv te 2000. godine upisuje Međubiskupijsko sjemenište i Nadbiskupsku klasičnu gimnaziju u Zagrebu. Nakon položene mature 2004. godine postaje članom Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa i Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Odlukom zagrebačkog nadbiskupa Josipa kardinala Bozanića, 2006. godine nastavlja svećeničku formaciju i studij u Papinskoj Rimskoj bogosloviji i na Papinskom Lateranskom Sveučilištu u Rimu. Nakon postignutog bakaleurata na ovom Sveučilištu, upisuje posdiplomski studij iz Kršćanske duhovnosti na Papinskom Sveučilištu Gregoriana 2009. godine.

Ove duhovne vježbe su završile.

Kako bi ostali u toku i dobili obavijest o idućim duhovnim vježbama, prijavite se na naš newsletter.

Mary 498526 960 720

Prijavi se na newsletter

Ako želiš primati novosti o e-duhovnim vježbama, upiši svoju e-mail adresu i prijavi se.

Napomena: Ovo nije prijava za sudjelovanje na duhovnim vježbama nego na naš newsletter u kojem ćemo Vas
obavještavati o novim e-duhovnim vježbama i eventualnim drugim projektima.