U srcu je sve. Iz njega čovjek živi. Ako je dobro srce, dobro je i čovjek. Ako je prazno srce, prazan je i čovjek. Božić se treba upravo tu dogoditi, u srcu. Zato smo kroz adventske duhovne vježbe htjeti od svoga srca učiniti jaslice svete da bi Bog u njemu još jednom postao dijete, kako to reče jedan mistik. U njima je sudjelovalo 11 680 osoba.

Voditelji

Fra diego
Fra Diego Deklić
Košljun

Fra Diego Deklić rodom je iz Malog Lošinja. Rođen je 1975. godine. U franjevački red ulazi 1996. godine. Svećenik je od 2003. godine. Djelovao je u Zadru i Dubrovniku. Danas živi na otočiću Košljunu gdje vrši službu gvardijana i moderatora duhovnog centra. Osobito se bavi vođenjem duhovnih vježbi i obnova.

Kapela molitva klanjanja karlovac.jpg
Isusove male sestre
Zagreb

U Crkvi i svijetu poslanje Isusovih malih sestara je svjedočiti Isusa u otajstvu Betlehema i nasljedovanje skrovita Isusova života u Nazaretu. Žive nazaretsku duhovnost, kontemplaciju u jednostavnom dijeljenju života ljudi, osobito malenih. Tiha su prisutnost molitve i prijateljstva u susjedstvu,  na ulicama, u solidarnom, jednostavnom radu, usred mnoštva. Žive apostolat prisutnosti i prijateljstva.

Ove duhovne vježbe su završile.

Kako bi ostali u toku i dobili obavijest o idućim duhovnim vježbama, prijavite se na naš newsletter.

Mary 498526 960 720