Za svetkovinu Duhova pripremit ćemo se duhovnim vježbama kroz koje ćemo nastojati ući u intimniji odnos s Duhom Svetim. Tko je Duh Sveti? Jedan teolog je rekao da je on "nepoznati Bog". Da, možda ga najmanje poznajemo od svih božanskih osoba. Duh Sveti je obećanje Isusovo. On je sila u kojoj je Isus živio, propovijedao, ozdravljao. On je sila koja je i nama darovana. Kroz ove duhovne vježbe svaki dan nastojat ćemo upoznavati tu Silu i trudit ćemo se živjeti u njoj.

Razmatranja za ove duhovne vježbe pripremila je zajednica Božja pobjeda. Više o njima pročitajte u rubrici "voditelj". 

Uvodno pismo za duhovne vježbe poslat ćemo ti 13. svibnja, a od 14. svibnja svakodnevno ćeš primati razmatranja. 

U ovim duhovnim vježbama možeš sudjelovati na dva načina: preko naše besplatne mobilne aplikacije, što ti iskreno preporučujemo, i na način da razmatranja primaš na svoju e-mail adresu. Ako već nisi, aplikaciju preuzmi ovdje za Adroid, a ovdje za iOS te se prijavi na ove vježbe koje ćeš pronaći u rubrici Dostupne vježbe i na početnom ekranu. Ako u ovim e-duhovnim vježbama želiš sudjelovati putem e-maila, onda se prijavi preko obrasca koji se nalazi pri dnu ove stranice. Obrati pažnju da cijeli postupak prijave uredno privedeš kraju.


---
Foto: outreachmagazine.com

Voditelj

Boz%cc%8cja pobjeda logo
Božja pobjeda
Zagreb

TKO SMO MI?
Katolička karizmatska zajednica „Božja pobjeda“ osnovana je 2007. godine u župi Duha Svetoga (Jarun, Zagreb). Danas brojimo oko 70 aktivnih članova. Dio smo Nacionalne službe zajedništva katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom Hrvatske, a time i CHARIS-a, međunarodne službe zajedništva s vatikanskim pontifikalnim pravom, koja djeluje u Vatikanu od 2019. godine.

NAŠA VIZIJA
Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živom osobom Isusa Krista koji preobražava naše živote i koji je jedini Put, Istina i Život.

KAKO DJELUJEMO?
Pod duhovnim vodstvom don Damira Stojića, SDB, okupljamo se u zajedništvu, molitvi, sakramentima, slavljenju i klanjanju. Želimo služiti Gospodinu i Crkvi kroz molitvene susrete za mlade, formacijske seminare, večeri slavljenja Gospodina i duhovne obnove.

VIše o Božjoj pobjedi saznajte na njihovim stranicama: bozjapobjeda.hr

Preuzmi mobilnu aplikaciju

U e-duhovnim vježbama na najjednostavniji način sudjelovat ćeš preko naše mobilne aplikacije. Osim vježbi, tamo te čeka i Efa riječi, svakodnevno kratko razmatranje Božje riječi. Molimo zajedno!

Google play badgeAppstore
Mary 498526 960 720