Za ovu korizmu predlažemo ti jedan izazov! Izazivamo te da pročitaš cijelo Evanđelje po Mateju! Trebat će ti Biblija ili barem Novi zavjet jer ti nećemo moći slati cijeli tekst Matejeva evanđelja. Svakoga dana primit ćeš poticaj što trebaš pročitati, dio teksta koji ćeš razmatrati, tumačenje toga teksta, naše razmatranje i prijedlog za molitvu.

Duhovne vježbe započet će na Pepelnicu, a zadnje razmatranje primit ćeš na Uskrs. Dan prije Pepelnice primit ćeš Uvodno pismo s predstavljanjem Matejeva evanđelja i prvim poticajem za čitanje.

U ovim e-duhovnim vježbama vodit će nas fra Darko Tepert.

Kao i uvijek, na ove e-duhovne vježbe trebaš se prijaviti, premda već imaš aplikaciju ili si već sudjelovao na prethodnim e-duhovnim vježbama. Ako želiš sudjelovati putem aplikacije, što ti iskreno preporučujemo, u rubrici Dostupne vježbe pronađi ove vježbe, klikni na njih te skrolaj do gumba Prijavi se, klikni na njega i prijava će biti izvršena. Ako još uvijek na svom mobitelu ili tabletu nemaš našu aplikaciju, možeš je besplatno preuzeti ovdje za Android, a ovdje za iOS operativni sustav.

Ako u ovim e-duhovnim vježbama želiš sudjelovati putem svoje elektroničke pošte, onda se prijavi preko obrasca koji se nalazi pri dnu ove stranice. Obrati pažnju da cijeli postupak prijave uredno privedeš kraju. Nakon što ispuniš obrazac i prijaviš se, na svoju e-mail adresu automatski ćeš primiti mail u kojem trebaš potvrditi svoju prijavu. Tek nakon što klikneš na gumb Da, želim se prijaviti... tvoja prijava biti će izvršena. Obrati pažnju na ove dvije stvari: upiši točnu e-mail adresu i, ukoliko nakon slanja prijave ne dobiješ mail za potvrdu, provjeri druge spremnike svojeg e-sandučića npr. spremnik neželjene pošte ili promocija.

I druge možeš pozvati na ovo korizmeno putovanje. Preporuči im da instaliraju našu aplikaciju i prijave se za korizmene duhovne vježbe.

Tvoji pazinski fratri

Voditelj

Tepert
fra Darko Tepert, OFM
Rim

Rođen je 1970. u Sisku, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Kao dijete nije bio kršten, pa je polako otkrivao vjeru. Još od osnovne škole zanimale su ga različite drevne religije, dok pred odlazak u vojsku nije počeo istraživati i kršćanstvo. Tada je počeo čitati Sveto pismo, a dok je on to činio, Bog ga je pozivao. Upravo je druženje s Božjom riječju promijenilo njegov život, ali i život članova njegove obitelji. Kad je imao 20 godina odlučio je zatražiti krštenje, a već s 21 godinom krenuo je putem franjevačkog i svećeničkog poziva. Tako je stupio u Hrvatsku franjevačku provinciju sv. Ćirila i Metoda sa sjedištem u Zagrebu.

Ove duhovne vježbe su završile.

Kako bi ostali u toku i dobili obavijest o idućim duhovnim vježbama, prijavite se na naš newsletter.

Mary 498526 960 720